Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Opskriften her er god både til dig, der henter svampe i naturen - og til alle vi andre, der foretrækker de trygge champignoner eller andre svampe, vi kan få i supermarkedet.
Sådan gør du:
  1. Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Brun dem i en varm wok (eller dyb stegepande) med olie og krydr med salt og peber.
  2. Tilsæt finthakket løg, hvidløg, ingefær og chili (uden frø og mellemvægge) og steg nogle min. under omrøring. Vend kyllingekødet i og steg et par min.
  3. Tilsæt grønsager og steg et par min. Tilsæt vand, soja og østerssovs og lad retten simre, til alt er gennemvarmt.
  4. Servér med kogte ris eller nudler.
Tips!
Svampewok med kylling er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge