Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Nem dessert med en lækker blanding af svesker og vanilje
Svesketrifli med vaniljecreme
(6 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 10 min
Trækketid: 3 timer
Ikke fryse-egnet
2 dl vand
3 spsk rørsukker
150 g makroner
Creme:
50 g sukker
2 æg
Sådan gør du:
  1. Creme: Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og mos dem i en gryde med sukkeret. Pisk æggene i og tilsæt majsstivelse og mælk. Pisk det over varmen, til det akkurat når kogepunktet og cremen tykner. Hæld cremen i en skål og drys overfladen med sukker.
  2. Svesker: Kog vand, sukker og den tomme vaniljestang til en lage. Læg sveskerne i lagen og lad dem simre bløde under låg 15-20 min. Hæld svesker og lage i en skål, tilsæt evt. spiritus og lad det trække 3-4 timer.
  3. Dessert: Knus makronerne groft og fordel dem i 6 portionsglas eller i en glasskål. Læg svesker og lage over makronerne. Rør vaniljecremen igennem og fordél den over sveskerne. Drys med hakkede ristede mandler eller mandelflager.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge