Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Lækker svinefilet bagt i ovnen sammen revne kartofler - kartoffelpanaden er en slags 'kæmpe' rösti, der bages i ovnen sammen med kødet. Nemt og super lækkert!
Svinefilet bagt med kartoffelpanade og rodfrugtsalat
4 personer
Arbejdstid: 45 min.
Stegetid: ca. 45 min.
Kødet er fryse-egnet
Rå rodfrugtsalat med sennepsdressing:
Tilbehør: grøn salat
Sådan gør du:
  1. Dup kødet med køkkenrulle, brun det på en pande i smør og olie og krydr med salt og peber.
  2. Bland kartofler med olie og krydr med salt og peber. Læg halvdelen på bagepapir i et ovnfast fad. Læg det brunede stykke kød ovenpå og tryk resten af kartoflerne i et jævnt lag omkring kødet.
  3. Stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min. Ved brug af stegetermometer steges, til centrumtemperaturen er 65 grader. Lad stegen hvile i ca. 10 min. og skær den i skiver.
  4. Salat:
    Bland de revne grønsager med en dressing af sennep, fløde og eddike. Smag salaten til med salt.
  5. Servér svinefilet med kartoffelpanade, rå salat og evt. grøn salat.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge