Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Befri kæberne for sener og drys dem med salt og peber. Brun kødet i en stegegryde med lidt smør og/eller olie i 3-5 min. og tag kødet op. Brun rodfrugterne i gryden og tilsæt evt. lidt mere fedtstof. Tag dem op. Steg løgene blanke i gryden og tilsæt kød og øl. Giv retten et opkog, fjern skum og lad den simre under låg i 1 time og 15 min. ved svag varme (eller i ovnen ved 150 grader).
  2. Læg rodfrugterne i gryden og lad retten simre yderligere i 15-20 min., til både kødet og urterne er møre.
  3. Kartoffelmos: Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, hæld kogevandet fra (gem lidt) og damp kartoflerne tørre i gryden. Mos kartoflerne, varm mælken og rør den i mosen til en passende konsistens. Tilsæt evt. lidt af kogevandet, til mosen er let og luftig. Rør smør i mosen og smag til med salt og peber.
  4. Bland persille, salvieblade, citronskal og hvidløg. Smag retten til med lidt af salvieblandingen, farin, citronsaft, salt og peber. Jævn evt. sovsen og servér den med mos og resten af salvieblandingen som drys.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri