Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Kombiner det bedste fra flere verdener med dansk svinekød, indisk karrysovs og tyrkisk rispilaf.
Svinekød og rejer med karrysovs, ­flæskesvær og ­krydret rispilaf
4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Stege-/kogetid: 45 min.
2 spsk. smør
1 spsk. olie
ca. 1 spsk. stærk karry
3 spsk. hvedemel
Krydret rispilaf:
25 g smør
5 dl vand
2 tsk. salt
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Flæskesvær:
  2. Skær evt. sværen af kødet, og steg dem sprøde i en 175 grader varm ovn ca. 45 min. De kan også købes færdigstegte.
  3. Skær kødet i tern på ca. 2 x 2 cm. Dup kødternene tørre med køkkenrulle. Brun dem i smør og olie. Tilsæt hakket løg, og steg nogle minutter.
  4. Krydr med salt og karry. Drys med mel, og lad det opsuge fedtstoffet. Hæld bouillon eller vand i gryden, og læg låg på. Skru ned til svag varme, og kog 30 min., til kødet er mørt.
  5. Steg tern af peberfrugt på en tør pande, og kom dem i gryden. Kog nogle minutter. Smag sovsen til med salt og karry. Put rejerne i den kogende, varme ret. Lad dem trække i retten et par minutter før servering.
  6. Krydret rispilaf:
  7. Steg finthakket løg klart i smør. Tilsæt risene, og steg dem klare ved svag varme.
  8. Put vand, salt og hele krydderier i risblandingen. Kog ved svag varme under låg som angivet på emballagen.
  9. Servér det rygende varme svinekød og rejer med karrysovs og krydret rispilaf.
Velbekomme!
Foto: Line Falck / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge