Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær 2 tomater i skiver og læg dem i bunden af et smurt, ovnfast fad.
  2. Fordel 1 spsk hakket persille og 1 spsk fintklippet dild over tomaterne sammen med 2 dl ærter (ca. 125 g). Krydr grønsagerne med salt.
  3. Brun hurtigt 2 koteletter á ca. 100 g på en pande. Stil først koteletterne på højkant, så fedtet løber fra og brun dernæst koteletterne i fedtstoffet. Krydr med salt og peber.
  4. Læg koteletterne oven på grønsagerne. Dæk med folie.
  5. Stil retten i ovnen ved 200 grader på midterste rille ca. 30 min. Fjern folien de sidste 10 min. af bagetiden.
  6. Giv løse ris og en fyldig salat til.
Velbekomme!
Foto: Opskrift af: 'God mad – til små gryder' udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge