Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem på en pande med olie. Skru ned og lad dem stege 3-4 min. på hver side.
  2. Tag koteletterne op og hold dem varme.
  3. Steg peberfrugterne på panden 3-5 min. Tilsæt æbler og steg et par min.
  4. Rør alle sovseingredienserne sammen og hæld dem på panden. Kog igennem, smag til, spæd evt. med lidt vand.
  5. Læg koteletter og sukkerærter i sovsen og lad det simre 1 min.
  6. Servér med kogte ris.
Tips!
Svinekoteletter i sursød sovs er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge