Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
I julen spiser mange stege af svinekød. Svineskanke er billige og giver mørt og velsmagende kød. Her laver vi svineskank med æblesovs, rosenkålssalat og kartofler:
Svineskank med æblesovs, rosenkålssalat og kartofler
4 personer
Arbejdstid: 45 min.
Stege/kogetid: ca. 3 timer
Kødet er fryse-egnet
3 dl ren usødet æblejuice(æblemost)
Ovnstegte kartofler:
2 spsk olie
Rosenkålssalat:
Sådan gør du:
  1. Rids sværen på skankene (se tipnederst i opskriften) og gnid med salt. Sæt skankene på laurbærblade og løg i en bradepande. Hæld æblejuice i bunden, sæt fadet i ovnen og tænd på 175 grader.
  2. Steg skankene i ca. 3 timer, til kødet slipper. Vend skankene nogle gange under stegningen og tilsæt æblestykker de sidste 30 min. af stegetiden. Tag skankene op. Kassér laurbærbladene og blend stegeskyen.
  3. Smag sovsen til med salt og peber. Skær kødet fra benene og kassér fedt og blødt skind.
  4. Kartofler: Bland alle ingredienser på en bageplade med bagepapir. Bag i ca. 50 min. sammen med skankene. Brun evt. kartoflerne ved 250 grader, når skankene tages ud.
  5. Salat: Bland rosenkål med bær og anret med salatblade. Servér skanke med sprød svær, æblesovs, rosenkålssalat og kartofler.
Tips!
Rids sværen på skanken med en skarp kniv – enten på langs eller i tern. Brun evt. sværen under grillen efter de mange timers stegning i ovnen.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri