Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørVegetarisk
Undgå julestress med dette hurtige og lækre juletip.
Syltede rødbeder
Arbejdstid: 1 time
6 dl eddike
4 dl sukker
2 spsk. salt
1 spsk. sennepsfrø
1 tsk. nelliker
Sådan gør du:
  1. Kog 1 kg vaskede rødbeder møre i vand med salt (30-45 min.).
  2. Læg dem i koldt vand, og gnub skrællen af.
  3. Skær rødbederne i skiver, og fordél i sylteglas med 2 skiver skrællet peberrod i hver.
  4. Kog 6 dl eddike med 4 dl sukker, 2 spsk. salt, 1 spsk. sennepsfrø, 1 tsk. sorte peberkorn, ½ tsk. nelliker, 2 stjerneanis og 1 kanelstang.
  5. Hæld den varme lage over, luk til, og lad rødbederne trække i mindst 3 dage før brug.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge