Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

FjerkræKalorielet


Kalorier 588 kcal
Protein 49 g 34%
Kulhydrat 48 g 32%
Fedt 22 g 34%
Kostfibre 8 g

Marineringen gør kyllingestykkerne møre og velsmagende.
Sådan gør du:
  1. Rør alle ingredienserne til marinaden sammen og læg kyllingestykkerne i marinaden. Lad det marinere i køleskabet i 12-24 timer, jo længere tid, jo mere mørt bliver kødet.
  2. Kom herefter kyllingestykkerne og marinaden over i et ovnfast fad og steg i ca. ½ time ved 200 grader. Yoghurten skiller ganske lidt, når den kommes i ovnen. Det betyder intet for smagen.
  3. Pres citronsaft over retten, når den er stegt færdig.
  4. Dressing: Pisk olie, eddike, sennep, salt, peber og evt. lidt multisød sammen. Vend løg, gulerødder og kartofler i dressingen og server til kyllingen.

    Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - naturligvis".
    Køb bogen - klik her
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri