Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
En eksotisk og asiatisk variant af koteletter i skikkelse af disse tandoorikoteletter med agurkesalat.
Sådan gør du:
  1. Start med agurkesalaten: vask agurken og halvér den på langs. Skrab kernerne ud og snit agurken i tern eller skiver. Rør yoghurt sammen med friskhakket mynte, spidskommen, salt og peber og vend agurkerne i. Rør tandoori-krydderiet sammen med olien og smør den på koteletterne. Steg dem på en varm grill eller grillpande – ca. 2 min. på hver side. Servér med agurkesalat og brød (f.eks. indisk naanbrød) eller stegte kartofler.
Tips!
Tandoorikoteletter er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri