Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
En spændende og velkrydret ret, der giver nye dimensioner til begrebet koteletter.
Tandoorikoteletter og myntedip
2 personer
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 11 min.
Ris:
1½ dl basmatiris
2½ dl bouillon
½ tsk salt
Dip:
1 tsk honning
Sådan gør du:
  1. Smør tandoorikrydderi på koteletterne.
  2. Kog risene møre i bouillon tilsat farin og salt — ca. 11 min. Skræl mangoen, skær frugtkødet i terninger og vend dem i risene.
  3. Rør yoghurt sammen med honning, mynte og krydderier.
  4. Steg koteletterne på en varm pande med olie 2-3 min. på hver side.
  5. Servér med ris og dip.
  6. Tip: Du kan også lave retten med kyllingebryst — stegetid 12-15 min.
Tips!
Tandoori-koteletter er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri