Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Læg dejen i en tærteform og prik den med en gaffel.
  3. Læg et stykke bagepapir på dejen og fyld op med tørrede bønner el.lign.
  4. Forbag bunden 10 min. Tag bagepapiret af og bag bunden yderligere 5 min.
  5. Steg bacontern gyldne på en pande. Tilsæt peberfrugt og steg under omrøring 8-10 min.
  6. Vend forårsløg i, krydr med salt og peber og fordel det på tærtebunden.
  7. Pisk æggene sammen med fløde, salt og peber og hæld det over fyldet.
  8. Bag tærten midt i ovnen ca. 30 min.
Tips!
Drys evt. revet ost over fyldet, inden tærten bages.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri