Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Tærter, pizza og madpandekager
Her er rygeost blendet med æg og fløde, og de grønne asparges er ristet i olivenolie, inden de lægges i cremen.
Tærte med grønne asparges og rygeost
(1 tærte, 8 stykker)
Arbejdstid: 50 min.
Stege-/bagetid: 50 min.
Tærtedej:
200 g hvedemel
½ tsk. groft salt
1 æg
2 spsk. iskoldt vand
Fyld:
1 spsk. olivenolie
3 æg
200 g rygeost
¾ dl fløde
Sådan gør du:
  1. Tærtedej:
    Bland de 2 slags mel med salt, og hak det kolde smør i, brug evt. en foodprocessor. Tilsæt æg, og saml hurtigt dejen med vand.
  2. Rul dejen ud på et meldrysset bord, og læg den i en firkantet form (ca. 22x22 cm). Tryk dejen godt ind i kanterne, skær overskydende dej fra, og prik bunden med en gaffel. Sæt formen i køleskabet i 1 times tid eller i fryseren i 20 min.
  3. Fyld:
    Skyl asparges i koldt vand, og skær de grove ender af. Dup dem tørre i køkkenrulle, og rist dem på en varm pande med olie i 1-2 min. Krydr med salt og peber, og læg dem til afkøling på en tallerken.
  4. Blend æg, rygeost og fløde sammen, og krydr med salt og peber.
  5. Bag tærten blindt (se boks) ved 180 grader i 10 min. Fjern papir og bønner, og bag i yderligere 5 min.
  6. Tag tærtebunden ud af ovnen, og hæld ostecremen i. Læg asparges i cremen, drys med mandel- eller nøddeflager, og sæt tærten i ovnen i ca. 30 min., til cremen akkurat er stivnet.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Martin Dyrløv
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri