Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Forbagt tærtedej: Hak smør og mel sammen i en foodprocessor.
  2. Tilsæt salt og saml hurtigt dejen med vand og eddike – den skal ikke æltes.
  3. Pak dejen ind i film og sæt den i køleskabet i min. 1 time. Rul dejen ud, læg den i den/de ønskede forme og prik med en gaffel.
  4. Før du kommer den i ovnen, så læg et stykke bagepapir eller stanniol på dejen og fyld op med tørrede bønner eller ris. Så undgår man, at bunden hæver op, og kanten skrider ned.
  5. Forbag tærtebundene ved 200 grader i 10-15 min.
  6. Når de er færdige, skrues ovnen ned på 180 grader.
  7. Steg rødløgene bløde og blanke i en sauterpande med olie. Tilsæt kålen og steg under omrøring, til den akkurat falder sammen.
  8. Tag det af varmen og tilsæt dild, salt og peber. Blend rygeost, æg og mælk eller fløde sammen og krydr med sennep og peber.
  9. Vend kålblandingen med rygeostecremen og fordél det i tærtebunden.
  10. Bag tærten midt i ovnen, til fyldet er stivnet – ca. 35 min. Servér tærten varm, lun eller afkølet som selvstændig ret eller som tilbehør til kød eller fisk.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri