Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fyld tarteletterne med friske eller letkogte grønsager vendt i en krydret og cremet dressing. Arbejdstid: 20 min. Koge-og stegetid: 5 min. Ikke fryse-egnede
Sådan gør du:
  1. Rist baconterningerne sprøde og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
  2. Kog ærter og asparges i 2 min. i letsaltet vand. Lad dem dryppe af.
  3. Rør cremefraiche med citronsaft og smag til med cayennepeber og salt. Vend ærter og asparges i.
  4. Lun tarteletterne og kom fyldet i.
  5. Fordél bacon på toppen.
Tips!
Tarteletter kommer af det franske ord „tarte”, der betyder tærte. Tarteletter er således små tærter.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri