Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bring kyllingen i kog med vand, der dækker.
  2. Skum og tilsæt salt, løg og porre. Lad det koge i ca. 45 min., eller til det er mørt.
  3. Tag det op af gryden og fjern skind og ben. Skær kødet i småterninger og si suppen.
  4. Stuvning: Smelt smørret og rør det sammen med melet. Spæd med kyllingesuppe og aspargeslage.
  5. Kom fløden i og bring til kogepunktet.
  6. Pisk æggeblommen sammen med lidt af den varme stuvning. Hæld tilbage i gryden. Stuvningen må ikke koge herefter.
  7. Kom fjerkræ- og aspargesstykker i og smag til med salt og peber.
  8. Varm tarteletterne i ovnen og kom først stuvningen i lige inden servering. Pynt med lidt grønt.
Tips!
Har du friske asparges, skæres de i mindre stykker og får et kort opkog i lidt af suppen, før de kommes i stuvningen.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard, Peter Kam, Jesper Glyrskov og Jes Buusmann/ Opskrift af: Jutta Rømert, Hanne Bloch og Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri