Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg kyllingelårene i en gryde med suppeurter, laurbærblad og salt. Kom vand i, så kødet er dækket, og bring det i kog. Kog i ca. 45 min. under låg ved svag varme. Tag kødet op, si kogelagen og fjern skind og ben. Riv kødet i mindre stykker.
  2. Stuvning: Smelt smørret, drys hvedemel i og lad det suge smørret. Tilsæt gradvist 3 dl kogelage og kog i nogle min. under omrøring. Tilsæt fløde og asparges og kog i nogle min. Kom kød og citronsaft i og smag til med salt og peber.
  3. Varm tarteletterne i ovnen, fyld dem med stuvningen, drys med rejer og dild og giv tomatbåde til. Servér straks.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge