Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør yoghurt og solbærsaft sammen. Smag cremen til med vaniljekorn, naturligt sødemiddel og whiskyaroma. Stil herefter cremen på køl.
  2. Rør mayonnaise sammen med mel, skummetmælkspulver, hjortetaksalt og vaniljekorn. Tilsæt efter smag naturligt sødemiddel og mandelaroma.
  3. Dejen til Lady fingers røres sammen og sættes i fryseren i ca 10-15 min. Rul herefter dejen ud mellem to stk husholdningsfilm og skær dejen ud i passende stykker – der bliver ca 8 stk.
  4. Sæt kagerne på en bageplade i en varm ovn ved 180° og bag dem i ca 4 min på hver side. Kig til dem ind imellem, de må endelig ikke blive mørke.
  5. Hellere for lyse end for mørke. De behøver ikke at blive sprøde. Afkøl kagerne på en rist.
  6. Bland stærk kold kaffe sammen med cognacaroma og dyp kagerne i det. De må gerne ligge og suge lidt
  7. Læg herefter halvdelen af kagerne i bunden af et portionsglas. Læg halvdelen af cremen oven på, dernæst resten af kagerne og til sidst resten af cremen. Drys til sidst lidt cacao på som pynt.
  8. Sæt Tiramisuen i køleskabet. Den skal helst stå og trække 2- 3 timer, inden den serveres.
Tips!
Brug lidt tid på denne dessert - det er den værd.
Velbekomme!
Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri