Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Tomat/aubergine-hummus med toast
(8 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 90 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 dåse kikærter
evt. 1 fed hvidløg (knust)
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 125 grader. Halvér auberginen og tomaterne, og læg dem på en bageplade med bagepapir med skærefladen opad. Pensl dem med olivenolie, drys med salt og peber og sæt dem i ovnen i 90 min.
  2. Blend de afdryppede kikærter til mos. Skrab frugtkødet ud af aubergineskallerne og blend det med et øjeblik. Tilsæt tomaterne og blend et øjeblik.
  3. Smag til med spidskommen, evt. hvidløg, salt og peber og tilsæt olivenolie og persille eller koriander. Servér med tynde skiver ristet brød.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri