Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Supper
En klassisk opskrift på tomatsuppe med fiskeboller.
Sådan gør du:
  1. Varm smør i en gryde og drys melet i. Varm igennem under piskning i nogle min. Tilsæt tomatpuré og derefter bouillon og kog i nogle min. Smag til med salt og peber.
  2. Fiskeboller: Skær fisken i stykker og kør den sej med salt i en foodprocessor. Tilsæt æggehvide og derefter gradvist piskefløde, mens maskinen kører, til farsen har fast konsistens.
  3. Bring en gryde med letsaltet vand i kog og skru ned, så vandet blot skælver. Kom fiskefarsen i en sprøjtepose. Tryk på den med den ene hånd og skær små stykker af farsen af til boller. Lad fiskebollerne falde direkte i gryden med vand. Varm igennem i 7-8 min.
  4. Tag fiskebollerne op med en hulske og kom dem i den varme suppe lige før servering sammen med kogte suppehorn.
  5. Servér den rygende varme tomatsuppe med fiskeboller, suppehorn og tomat. Hertil brød.
Tips!
Hvis man ikke har en fiskebouillon til fiskesuppen, kan man bruge kogevandet fra fiskebollerne i stedet. Tomatsuppe er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri