Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kør torskerogn, afdryppede kikærter, løg og evt. hvidløg til en grov mos i en foodprocessor.
  2. Tilsæt æg, citronskal, citronsaft, oregano, salt og peber. Form farsen til flade frikadeller, vend dem i mel og steg dem på en pande med smør og/eller olie i ca. 5 min. på hver side.
  3. Servér med grønsager, kartofler og citronsovs
  4. Citronsovs
  5. Sautér porre og hvidløg bløde og blanke i smør sammen med laurbærbladet. Tilsæt bouillon og fløde og kog sovsen igennem i 5 min. Fisk laurbærbladet op, jævn med sovsejævner eller majsstivelse udrørt i lidt koldt vand og smag til med citronsaft, salt og peber.
Tips!
Torskerognsfrikadeller er ikke fryse-egnede.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri