Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk limesaft, finthakket chili og hvidløg, oregano, salt og olie sammen til marinaden sammen i en skål. Læg kyllingefileterne i skålen, og lad dem trække i køleskab i 1-2 timer.
  2. Tag kødet op af marinaden, og læg det i en smurt bradepande. Stil det i ovnen ved 225 grader i 20-25 min., til kødet er gennemstegt. Skær kødet i tynde skiver.
  3. Tomatsalsa: Steg tomater og hvidløgsfed på en tør pande, til der kommer lidt sorte pletter på. Skær tomaterne i mindre stykker, og hak hvidløgsfedet.
  4. Kom tomat, hvidløg, hakket jalapeno og olie i en blender, og miks det sammen. Smag til med salt.
  5. Varm tortillaerne op på en tør pande. Fyld dem med kylling, revet ost, snittet salat, strimler af peberfrugt, salsa og cremefraiche.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard, Karen Hare, Sandra Laigh Draznin og Susanne Engelstoft Rasmussen.
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD/OPSKRIFTER: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri