Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Sovs: Udblød morklerne i vin eller vand i 3-6 timer. Tag dem op og si væsken gennem et kaffefilter.
  2. Tør morklerne i køkkenrulle og steg dem på en pande med smør i 3-5 min. Tilsæt skalotteløg og hvidløg og steg 5 min. mere.
  3. Tilsæt udblødningsvæsken, og lad det koge lidt ind. Tilsæt fløde, og lad det koge til passende konsistens.
  4. Smag til med balsamico, salt og peber.
  5. Kartoffelkager: Skræl kartofler og gulerødder. Pil løget og vask squashen.
  6. Riv det hele groft, bland det sammen med salt og peber og pres væden af. Varm en pande med olie.
  7. Form kartoffelblandingen til 4-8 runde, flade kager og steg dem på panden i ca. 5 min. på hver side.
  8. Tournedos: Del kødstykket i 4 lige store stykker og drys dem med salt og peber. Brun dem hurtigt på en pande med smør og olie.
  9. Skru ned for varmen og steg dem yderligere (i alt 10-12 min.).
  10. Anret på varme tallerkner med kartoffelkager og sovs.
Tips!
Kartoffelkagerne kan tilberedes i forvejen og varmes i ovnen i 10 min. ved 200 grader.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri