Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Trifli med bananer i karamel
(4 personer)
Arbejdstid: 35 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
3 spsk flormelis
Sprød havre:
50 g sukker
25 g smør
Bananer:
150 g sukker
½ dl vand
50 g smør
Sådan gør du:
  1. Pisk yoghurt sammen med flormelis og vanilje. Pisk fløden til skum og vend den i. Fordél cremen i 4 portionsglas og stil dem koldt.
  2. Bland havregryn og sukker og rist det gyldent på en pande med smør. Tilsæt mandler eller nødder de sidste par min. og bred det ud på et stykke bagepapir til afkøling.
  3. Smelt sukker til gylden karamel på en pande. Tilsæt vand og smør og kog det jævnt. Vend bananskiverne i karamellen og fordél dem i de 4 glas med vaniljecreme.
  4. Drys med sprød havre og servér straks.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri