Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Trifli med rabarber og appelsin
4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 20 min.
Ikke fryse-egnet
50 g sukker
2-3 spsk flormelis
Sådan gør du:
  1. Rabarberkompot:
    Bland rabarber med sukker i et ovnfast fad og læg stjerneanis ved. Dæk det til og bag ca. 20 min. i en 200 grader varm ovn.
  2. Køl rabarberne lidt af, fjern stjerneanis og bland med appelsinstykkerne.
  3. Fordel makronerne i portionsglas og kom rabarber-appelsinblandingen ovenpå.
  4. Bland flødeost med flødeskum og smag til med flormelis og appelsinskal. Fordel cremen i glassene og servér.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri