Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Nem og lækker forret med tunfisk og æg
Tunfiskeæggekager med salat
(6 personer)
Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 35 min.
Ikke fryse-egnet
4 æg
Endvidere:
1-2 tsk dijonsennep
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader. Hæld tunfisken til afdrypning i en sigte. Pisk æg sammen med cremefraiche eller fløde og tomatpuré. Tilsæt revet ost, bladselleri og løg. Mos tunfiskekødet med en gaffel og rør det i æggemassen. Smag til med salt og peber og fordel ”dejen” i 6 smurte kokotter eller muffinforme. Bag dem midt i ovnen 25-35 min. Tjek med en tandstikker, om de er gennembagte.
  2. Skyl og slyng salaten. Skær 6 tynde både af citronen og pres resten. Pisk sennep sammen med ½ spsk citronsaft og olivenolie og smag til med salt og peber. Vend salaterne med dressingen og anret på 6 tallerkner. Vend tunfiskekagerne ud af formene og læg dem ved. Pynt med citronbåde, kapers og dild eller persille.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge