Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Lad tunfisken dryppe af på en sigte og mos den sammen med kartofler og æg.
  2. Tilsæt peberfrugt, blegselleri, forårsløg, salt og peber. Form farsen til frikadeller og stil dem i køleskab i ½ time.
  3. Vend dem i durummel og steg dem gyldne på en pande med olie i 5-6 min. på hver side. Servér med grønsager eller salat og citronsovs
Tips!
Tunfiskefrikadeller er ikke fryse-egnede.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge