Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Både de store danske pandekager og de små amerikanske er pandekager, der kan spises når som helst på dagen. De tykke amerikanske pandekager serveres ofte til morgenmad eller brunch og er ekstra lækre bagt med bær.
Tykke og tynde pandekager
Danske pandekager
Arbejdstid: ca. 35 min.
Hviletid: ca. 30 min.
Bagetid: ca. 20 min. (når man bager på 2 pander)
Fryse-egnede (ca. 15 stk.)
Tilbehør:
Amerikanske pandekager bagt med bær
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 15 min.
Pandekagerne er fryse-egnede
(8 pandekager = 4 personer)
Fyld:
Sådan gør du:
  1. Danske pandekager:
  2. Pisk æggene sammen med mel, sukker og lidt mælk, til dejen er uden klumper.
  3. Tilsæt resten af mælken lidt ad gangen under piskning. Stil dejen i køleskab mindst 30 min.
  4. Spæd evt. med mælk, hvis dejen er for tyk.
  5. Beregn 1/2 dl dej til hver pandekage. Bag pandekagerne på begge sider på en slip let-pande (25 cm) i lidt gyldent smør et par min., til de er gyldne.
  6. Servér pandekagerne med knasesukker og syltetøj.
  7. Amerikanske pandekager: Dejen skal bages, straks efter den er blandet sammen, ellers hæver den ikke.
  8. Bland mel med sukker, bagepulver og salt. Rør smeltet smør, mælk og æg sammen i en skål og rør melblandingen i med et piskeris lidt efter lidt.
  9. Kom en klat smør på panden og varm det op, til det syder. Sæt 2 spsk dej på panden – der er plads til 2-3 små pandekager på en almindelig pande.
  10. Drys hver pandekage med bær, før den vendes. Steg pandekagerne på den anden side, til de er gyldne og faste. Serveres lune med ahornsirup eller flydende honning.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri