Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Skønne små marmorkager af lys og mørk dej. De kan bages enten med chokolade eller kakao.
Uimodståelige marmormuffins
Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 25 min.
Fryse-egnet
(ca. 12 alm. muffins eller 6 store)
Lys dej:
Mørk dej med chokolade:
Mørk dej med kakao:
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader. Pisk smør og sukker luftigt, og pisk æg og vaniljesukker i. Sigt melet sammen med kartoffelmel og bagepulver og vend det i dejen skiftevis med mælken.
  2. Tag en tredjedel af dejen (ca. 225 g) fra og tilsæt enten chokolade, smeltet sammen med mælk, eller kakao, rørt sammen med kogende vand, smør og sukker. Fordel halvdelen af den lyse dej i 6 store eller 12 små smurte eller forede muffinforme.
  3. Fordel derefter den mørke dej og resten af den lyse dej. Træk et mønster i hver muffin med skaftet af en teske og bag dem midt i ovnen i 15-25 min. Tjek med en tandstikker, om de er gennembagte, og server dem lune eller afkølede.
Tips!
Hvis du bruger en muffinpande og ikke fylder alle huller med dej, så fyld lidt vand i de tomme huller for at opnå en jævn varmefordeling.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri