Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Ungarsk paprikakylling
(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Stege/kogetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
3 spsk mel
1 spsk paprika
1 spsk olie
2 fed hvidløg
11⁄2 dl bouillon
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Skær kødet i tykke strimler. Bland mel, 2 tsk paprika, salt og peber og vend kødet heri. Brun det i en sauterpande med olie og tag det op. Steg nu fintsnittet løg og hvidløg 5 min. Tilsat bouillon og tomatpure og kog det igennem. Tilsat kødet og lad retten simre 5-8 min. Rør cremefraiche sammen med majsstivelse og 1 tsk paprika og rør det i retten. Varm det igennem under omrøring – men lad det ikke koge. Server med kartoffelmos eller kogte ris og persilledrys..
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge