Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skyl urterne grundigt og slyng dem tørre. Fjern stængler fra brændenælder og skvalderkål og hak urterne fint.
  2. Pisk æggene sammen med mel og rør de hakkede urter i.
  3. Tilsæt evt. lidt mere mel, hvis farsen flyder ud.
  4. Steg som frikadeller på en pande med olie og smør – ca. 6 min. på hver side.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge