Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Prøv at bage disse søde, hjerteformede cheesecakes til valentinsdag den 14. februar. Dem er der ingen, der kan stå for. Kagen kan også bages i springform, og du kan selvfølgelig servere den hele året.
Valentines cheesecake
6 stk.
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 50 min.
Ikke fryse-egnet
Bund:
Fyld:
200 g flødeost
100 g sukker
2 æg
Topping:
½ dl vand
1 spsk sukker
1½ blad husblas
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 160 grader. Knus kiksene og rør dem sammen med smør. Pres massen ud i 6 smurte (hjerte) portionsforme eller 1 springform og bag dem i ovnen 10-12 min., til overfladen er gylden.
  2. Blend de optøede bær med flødeost og yoghurt og tilsæt sukker, mel, citronskal, citronsaft og æg.
  3. Hæld cremen i formene og sæt dem i ovnen, til cremen akkurat er stivnet – det tager ca. 30 min. for portionsforme og ca. 45 min. for en stor springform. Tjek med en tandstikker, om cremen er gennembagt. Lad kagerne køle lidt af og sæt dem i køleskab et par timer.
  4. Kom frosne bær, vand og sukker i en gryde og damp blandingen under låg i 5 min. Si saften og mål den; der skal være 1 dl – tilsæt vand, hvis der ikke er nok.
  5. Udblød husblassen i koldt vand, knug vandet af og smelt den i den varme saft. Lad geleen køle lidt af og fordel den over kagerne. Stil dem tilbage i køleskabet indtil servering.
Tips!
Hvis du bager kagen i en springform, kan du evt. udstikke den til hjerter med en hjerteudstikker. Gør udstikkeren ren og varm, før du trykker den igennem kagen.
Velbekomme!
Opskrifter: Hanne Bloch
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri