Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Varm ovnen op til 180 grader. Rist nødderne på en bageplade med bagepapir i 5-8 min. og lad dem afkøle. Hak dem fint i en foodprocessor og tilsæt mel og bagepulver.
  2. Pisk æg og sukker til en tyk creme med en håndmikser. Vend nøddemelet i og bred dejen ud i en smurt springform (22 cm).
  3. Bag kagen midt i ovnen i ca. 40 min. Lad kagen stå i formen i 10 min. Åbn formen og stil kagen til afkøling på en rist.
  4. Opløs kaffepulveret i vand og rør det i fløden. Sigt flormelis og kakao i fløden og pisk til skum.
  5. Del kagen i 2 bunde, læg dem sammen med cremen og stil kagen i køleskabet i et par timer.
  6. Pynt med sigtet flormelis og chokoladekaffebønner.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri