Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Rist nødderne 3-4 min. på en tør pande. Køl dem af og hak dem.
  3. Bland mel, sukker, bagepulver og salt og smuldr smørret i. Tilsæt rosiner og nødder.
  4. Pisk ægget sammen og tag lidt fra til pensling.
  5. Pisk resten sammen med mælk og rør det i dejen.
  6. Vend dejen ud på et meldrysset bord og klap den ud til en tyk plade.
  7. Skær den i 8-12 stykker og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  8. Pensl med æg og bag dem 15-18 min.
  9. Lad dem afkøle på en rist.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge