Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Valtentinshjerte med citrus og kokos
Ca. 12 stykker
Arbejdstid: ca. 25 min
Bagetid: ca. 40 min.
fryse-egnet uden glasur
Ingredienser:
3 æg
125 g sukker
125 g hvedemel
Lyserød glasur:
1-2 spsk vand
Drys:
Sådan gør du:
  1. Pisk æg og sukker stift og skummende, ca. 10 min. med en håndmikser eller røremaskine. Tilsæt fintrevet citronog appelsinskal.
  2. Bland mel og bagepulver i en skål. Sigt det igennem en si og vend det forsigtigt i æggemassen med en dejskraber.
  3. Rør citron- og appelsinsaft i dejen og dernæst gradvist det smeltede smør.
  4. Hæld dejen i en smurt kageform, sæt den i midten af en 175 grader varm ovn og bag kagen ca. 40 min.
  5. Stik et træspid eller en lille skarp kniv i midten af kagen.
  6. Hvis der er rå dej på, skal kagen bage lidt videre. Afkøl kagen på bagerist.
  7. Rør glasur af flormelis, rød farve og vand, til den er lyserød.
  8. Smør glasuren ud på kagen og drys med kokosmel.
Tips!
Kagen slipper lettere formen, hvis den smøres med to lag smør: Smør kageformen med smeltet smør. Sæt den i køleskab og lad smørret stivne. Smør derefter formen med et lag smør mere.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge