Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vandbakkelser med flødeskum og frugt
(8 stk.)
Arbejdstid: ca. 30 min.
Koge/bagetid: ca. 25 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
100 g smør
1 dl vand
100 g hvedemel
2-3 spsk flormelis
Sådan gør du:
  1. Smelt smør og vand i en gryde, drys mel i og rør kraftigt, til dejen slipper. Køl det af. Tilsæt æg, til dejen er blød.
  2. Form boller med to skeer og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem ca. 20 min. nederst i en 200 grader varm ovn.
  3. Lad vandbakkelserne køle af og skær et låg af dem. Bland flødeskum med vanilje og flormelis, fordel det i vandbakkelserne sammen med frugten og servér.
Tips!
At bage vandbakkelser: Ovnen må ikke åbnes undervejs. Kagerne falder sammen, hvis de ikke er færdigbagte. Tag en enkelt kage ud, og lad den stå 1 min. Falder den sammen, må vandbakkelserne bage 5-10 min. mere.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri