Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Udblød 2½ blade husblas i koldt vand. Bring 2 dl letmælk i kog.
  2. Pisk 1 æggeblomme sammen med sødemiddel svarende til ca. 30 g sukker og kornene af ¼ stang vanilje. Pisk den kogende mælk i æggemassen lidt efter lidt.
  3. Hæld æggeblandingen tilbage i gryden og varm cremen til kogepunktet, mens der piskes, den må ikke koge, så skiller den.
  4. Tag gryden fra varmen, knug husblassen fri for vand og smelt den direkte i den varme creme under omrøring. Lad cremen blive kold.
  5. Pisk ½ dl piskefløde og 1 pasteuriseret æggehvide stive hver for sig. Vend forsigtigt først flødeskum, dernæst æggehvide i den kolde creme, når den begynder at tykne.
  6. Hæld buddingen i 4 portionsglas og stil dem koldt for at stivne mindst 1 time i køleskab.
  7. Giv kirsebærsovs til.
  8. Kirsebærsovs: Bring 2 dl syltede dessertkirsebær og saft uden tilsat sukker og sødemiddel i kog.
  9. Rør ½ spsk kartoffelmel ud i 1 dl vand. Tag gryden fra varmen og rør kartoffelmelsjævningen i.
  10. Smag til med sødemiddel svarende til ca. 20 g sukker.
Velbekomme!
Foto: Opskrifterne er fra 'God mad - til små gryder' udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri