Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørBagværk
Prøv disse vaniljehjerter i stedet for de sædvanlige vaniljekranse.
Vaniljehjerter
Ca. 50 stk.
Tid: 30 min.
Ovntid: 7 min.
50 g mandler
1 stang vanilje
250 g hvedemel
125 g sukker
175 g smør
1 æg
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Blend mandlerne fint i en foodprocessor.
  3. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
  4. Bland mel med mandelmel, vaniljekorn, hjortetaksalt, sukker og smør i en foodprocessor. Tilsæt ægget, og saml dejen.
  5. Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord, og udstik små hjerter med en hjerteform (6-7 cm i diameter).
  6. Læg hjerterne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ca. 7 min. Lad dem afkøle helt på en bagerist, inden de kommes i kagedåser.
Velbekomme!
Foto: Columbus Leth/Opskrift: Mai Knauer
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge