Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skold, smut og hak mandlerne meget fint.
  2. Bland mel, kartoffelmel og hjortetakssalt. Hak og smuldr smørret heri.
  3. Tilsæt sukker, kornene af 1 vaniljestang og mandler og saml hurtigt dejen med ægget.
  4. Læg dejen koldt mindst 1 time.
  5. Kør dejen gennem kødmaskinens stjerneform.
  6. Skær dejen i mindre stykker og form til kranse.
  7. Bag kagerne midt i ovnen ved 200 grader 6-8 min. Lad kagerne afkøle på en bagerist.
Tips!
Vaniljestangen kan erstattes med 1-2 tsk vanilesukker.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Jutta Rømert
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge