Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smuldr ½ pakke gær, og rør den ud i lidt af 2½ dl varmt vand og 2½ dl mælk. Rør resten af væsken i sammen med 75 g smeltet smør, 2 spsk sukker og kornene af ½ stang vanilje.
  2. Tilsæt gradvist ca. 700 g hvedemel. Ælt dejen, til den er glat og smidig og slipper bordet, uden at den er tør.
  3. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse, ca. 45 min.
  4. Rul dejen ud, 3-4 cm tyk, og stik den ud med en stjerneudstikker – i alt ca. 12 stykker.
  5. Læg dem på bagepapir på bagepladen, og lad dem efterhæve 30 min.
  6. Bag vaniljebollerne i midten af en 225 grader varm ovn ca. 15 min. Afkøles på en bagerist. Bollerne kan fryses.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge