Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Lækker efterårsdessert fra England, hvor den kaldes „Apple Dappy.”
Varme æblesnegle med vaniljecremesauce
(6-8 personer)
Arbejdstid: 45 min.
Koge/bagetid: 45 min.
Fryse-egnet
Sirup
2 dl vand
125 g sukker
1 spsk. sirup
15 g smør
Dej:
300 g hvedemel
1 knsp salt
11⁄2 dl mælk
Fyld:
3 spsk farin
1⁄2 tsk stødt kanel
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader. Bland ingredienserne til siruppen og kog, til sukkeret er opløst. Stil det til afkøling. Bland mel, bagepulver og salt og hak smør i. Saml dejen
  2. med mælk og rul den ud på et meldrysset bord (ca. 25x35 cm). Fordél æblerne på dejen og drys med farin rørt med krydderier. Rul dejen sammen som en roulade og skær den i 6-8 skiver. Læg dem i et smurt, ovnfast fad og dryp siruppen over. Sæt fadet i ovnen i ca. 30 min. Servér med varm eller
  3. kold vaniljesovs: Giv 1⁄2 l mælk eller fløde et opkog med en flækket vaniljestang og lad det trække 15 min. Pisk 4 æggeblommer sammen med 75 g sukker og pisk vaniljemælken i. Hæld det tilbage i gryden og pisk det igennem, til det tykner (ca. 8 min.) – det må ikke koge. Hæld det over i en skål og servér straks eller stil det til afkøling.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri