Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørFiskKalorielet
Denne lækre ret kan fint være en juleret serveret med julet tilbehør, såsom rødkål og syltede agurker.
Sådan gør du:
  1. Skær rødløg og æble i tynde både.
  2. Kom fedt- stoffet på en pande og sauter løg og æble i et par minutter.
  3. Klip sveskerne i lidt mindre stykker og kom dem på panden sammen med bouillonen.
  4. Lad blandingen koge i knap 5 minutter.
  5. Læg blandingen i et ovnfast fad sammen med andebrystet, hvor skindet er pillet af.
  6. Stik kviste af rosmarin i retten og krydr med salt og peber.
  7. Bag retten i en 180° varm ovn i ca 40 minutter.
  8. Server for eksempel retten med ovnbagte rodfrugter eller dampede grønsager efter ønske.
Velbekomme!
Foto: Lars Ranek og Mikkel Adsbøl Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri