Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom det hakkede kød i en skål. Riv den kolde, kogte kartoffel i og bland med mayonnaise, løg, krydderier, mel og valnødder. Krydr med salt og peber.
  2. Smør en form med fedtstoffet og anret parmaskinken som for. Kom farsen i og fold skinken over pateen. Bag pateen ved 180 grader i ca. 50 min.
  3. Lad den afkøle lidt, inden den vendes ud og skæres i skiver.
  4. Del, udkern og skræl græskarret. Skær det herefter i tern og kog dem i letsaltet vand i ca. 4 min., så de er al dente. Hæld vandet fra, kom olie og balsamicoeddike på og pynt med persilleblade.

    Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Sund & Slank året rundt - Middage".
    Køb bogen - klik her
Tips!
Patéen er fin at lave i en stor form til en firdobbelt portion. Den er også rigtig god helt kold, så den kan gemmes til pålæg.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri