Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Vask frugterne, læg dem i en gryde med koldt vand og en tallerken til at holde dem under vand.
  2. Giv dem et opkog og lad dem simre i 1 time under låg. Hæld vandet fra og lad dem køle lidt af. Skær dem i kvarter og fjern kernerne (gem dem).
  3. Hak frugten (med skal) i en foodprocessor og hæld det i en ren gryde. Tilsæt sukker og kernerne (i et tefilter). Kog marmeladen under jævnlig omrøring til passende konsistens (ca. 30 min.).
  4. Fjern tefiltret. Fyld marmeladen på rengjorte glas (kogt 10 min. i en gryde vand) og luk dem til med det samme.
Tips!
Er du i tvivl, om marmeladen har den rette konsistens, så læg en underkop i fryseren i god tid. Læg en teskefuld marmelade på den iskolde underkop og tjek konsistensen efter 30 sekunder.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge