Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Waldorfsalat er oprindeligt en amerikansk salat lavet med frisk æble, selleri, vindruer og mayonnaise. En frisk og lækker servering.
Sådan gør du:
  1. Skyl æblerne, halvér dem, fjern stilk, blomst og kernehus og skær æblerne i små stykker.
  2. Snit bladsellerien meget fint og halvér druerne (fjern evt. sten).
  3. Æble, bladeselleri og druer blandes sammen med valnødder og mayonnaise. Smag til med salt og lidt sukker.
  4. Pynt salaten med valnøddekerner og bladselleriblade.
Tips!
Halvdelen af mayonnaisen kan erstattes med flødeskum eller cremefraiche.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri