Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Frisk weekendmenu: Bøf Rydberg & frugtsalat

Denne uges weekendmenu byder på svensk luksusbiksemad og skøn frugtsalat til dessert.

Bøf Rydberg er opkaldt efter Hotel Rydberg i Stockholm, som i sin tid fik sit navn efter grossisten Abraham Rydberg, der donerede midler til at bygge hotellet. Opskriften på den lækre svenske biksemad og frugtsalaten finder du her:

Annonce

Bøf Rydberg er svensk luksusbiksemad, der laves af godt oksekød.
Bøf Rydberg - svensk luksusbiksemad
4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Stege/kogetid: 20 min.
Kødet er fryse-egnet
25 g smør
Pynt: bredbladet persille
Sådan gør du:
  1. Skær kødet og kartoflerne i tern på ca. 2 x 2 x 2 cm. Steg løgene klare i smør, skru op og brun kartoflerne sammen med løgene.
  2. Steg kødternene på en anden rygende varm pande i smør og olie, til de er brune på alle sider. Bland kødet med kartofler og løg og krydr med salt og peber.
  3. Servér Bøf Rydberg med æggeblommer og cremefraiche rørt med sennep og pynt med persille.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken

I øjeblikket bugner det af frugt på grønthandlerens hylder - brug dem i en lækker og frisk frugtsalat med skøn honning-yoghurtcreme overnpå.
Frugtsalat med honning-yoghurtcreme
4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
Sådan gør du:
  1. Vask æbler, pærer og vindruer i koldt vand.
  2. Skær æblerne og pærerne i både og fjern kernehusene. Skær vindruerne i halve og fjern evt. kerner.
  3. Skræl appelsinerne og bananerne og skær alle frugterne i mindre stykker.
  4. Bland det sammen til en salat og servér med yoghurt eller skyr smagt til med honning.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri