Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Lækker grillmenu til weekenden

Sommertid er grilltid - og særligt i weekenderne er der tid til at samles om grillen med venner og familie. Her har vi samlet en hyggelig grillmenu bestående af:

• Grillede asparges med vinaigrettesovs

• Grillpølser og varm pastasalat

• Grillspyd

• Grillede frugter

Du finder opskrifterne nedenfor. Velbekomme!

Annonce

Vegetarisk
Arbejdstid: 30 min. (+ optænding af grill) Stege/kogetid: ca. 15 min. Ikke fryse-egnet
Sådan gør du:
  1. Bræk den nederste, træede del af aspargesene. Grill dem nogle min. på hver side afhængigt af tykkelsen.
  2. Aspargesene må gerne være lidt sprøde.
  3. Vinaigrettesovs:
  4. Bland æg med olie, sennep, eddike, kapers, persille og estragon. Smag til med salt og peber.
  5. Servér sovsen til de lune eller kolde asparges, evt. med brød.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Tænd grillen. Sæt vand over og kog pastaen som angivet på pakken. Tilsæt blomkålsbuketter de sidste 4 min. af kogetiden.
  2. Lad vandet dryppe godt af. Rør dressingen og bland den med pasta og blomkål. Smag til med salt og peber.
  3. Grill pølserne på alle sider ved middelgod varme (ca. 10 min. i alt eller til de er lige ved at sprække). Vend med en pincet eller to gafler.
Tips!
Grillpølser og varm pastasalat er ikke fryseegnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Sommeren er lig grillmad, her i form af lækre og sprøde grillspyd.
Grillspyd
2 personer
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 20 min.
Grill-tid: ca. 15 min.
12 grillspyd af træ (læg dem i koldt vand mindst en halv time. Så brænder de ikke, når de kommer på grillen)
Sådan gør du:
  1. Tænd grillen. Fordel kødet på 4 spyd. Sæt squash og tomat på 4 andre spyd og kogte, pillede kartofler på de resterende 4 spyd.
  2. Det er lettest at styre, når kød og grønsager er på et spyd for sig. Pensl de fyldte spyd med olie og krydr med salt og peber eller smør tomatchili-marinade på.
Tips!
Brug en rest kolde, kogte kartofler Grillspyd er ikke en fryse-egnet ret.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Sådan gør du:
  1. Sæt skyllede, nippede jordbær på grillspyd. Grill på begge sider
  2. Sammen med stykker af banan med skræl, til frugterne er lune. Servér med yoghurt rørt med honning.
Tips!
Brug eftervarmen på grillen til at grille eller lune frugt. Det er super enkelt og dejligt! Grillede frugter er ikke fryse-egnede.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge