Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Let & luftig weekendmenu: Tandoori-fisk & appelsin-omelet

I den mørke tid bruger de fleste mere tid og flere penge på mad. Men ikke alle retter i december behøver at være de traditionsrige med masser af kød. Så i denne uge står den på let mad med krydret fisk og en luftig dessert.  

 

Her får du opskrifterne på:

Tandoori-fisk med agurkesalat og ris

Lun appelsinomelet med chokolade

Velbekomme!

Annonce

Fisk
Skøn indisk-krydret fisk med let tilbehør.
Tandoori-fisk med agurkesalat og ris
4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Stege/kogetid: ca. 20 min.
Fisken er fryse-egnet (uden salat)
2 spsk olie
2 tsk salt
Agurkesalat med peanuts:
1 spsk citronsaft
Tilbehør: ris og citronbåde
Pynt: bredbladet persille
Sådan gør du:
  1. Skrab evt. fisken fri for skæl eller bed fiskehandleren om at gøre det. Skær fisken ud i 4 stykker og skær et par snit i fiskeskindet, så det ikke sprækker under stegning.
  2. Gnid fisken med tandoori og steg den i 7-8 min. i varm olie på en pande med skindsiden nedad. Tryk fisken mod panden med en palet. Krydr med salt.
  3. Agurkesalat: Bland ingredienserne til agurkesalaten.
  4. Servér varm stegt fisk med agurkesalat, friskkogte ris og citron. Pynt med persille.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard

Let og luftig dessert med friske appelsiner.
Lun appelsinomelet med chokolade
4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: ca. 10 min.
Ikke fryse-egnet
2 spsk sukker
2 spsk smør
Top: 5 appelsiner (skrællede, skiver)
Drys: 75 g mørk chokolade (hakket)
Sådan gør du:
  1. Pisk æggeblommerne med kartoffelmel, suksukker, appelsinskal og fløde. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i æggeblommerne.
  2. Smelt smør på en slip let-pande. Hæld æggemassen på. Læg låg på og dæmp til svag varme. Steg omeletten i 8-10 min., til den er næsten stivnet.
  3. Læg appelsinskiver på og drys med chokolade. Nyd den frisklavet.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge