Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Skøn weekendmenu: Moussaka og frisk frugtsalat

Nem og lækker menu til weekenden - den græske moussaka er et godt og børnevenligt alternativ til den sædvanlige lasagne, og frugtsalaten er lavet med frisk flødeost i stedet for den lidt tungere råcreme. Opskrifterne får du her:

Annonce

Kød
Græsk moussaka indeholder hakket kød, der som regel er en favorit hos både børn og voksne. Denne version er bagt med yoghurt-topping, der er lettere end gratinmasse.
Sådan gør du:
  1. Brun kødet i varm olie i en tykbundet gryde. Tilsæt løg og lad dem stege med i nogle min. Tilsæt hvidløg, timian og vin og kog kødsovsen igennem i 10 min. Smag til med salt og peber.
  2. Kog kartoffelskiverne i 10 min. i letsaltet vand. Lad dem dryppe af og læg dem i bunden af et ovnfast fad smurt med olie. Krydr kartoflerne med salt og peber. Læg skiver af tomat ovenpå og derefter kødsovsen.
  3. Steg aubergineskiverne i olie på en pande på begge sider i ca. 10 min. Fordél aubergineskiverne på kødsovsen.
  4. Topping: Rør æggeblommer sammen med yoghurt, vend stiftpiskede æggehvider i og krydr med salt, peber og muskatnød. Fordel toppingen over kødsovsen i det ovnfaste fad.
  5. Bag moussakaen ved 175 grader i 45 min., til den er gennembagt og gylden på toppen. Servér den rygende varme moussaka med salat og evt. brød.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken

Frisk og anderledes frugtsalat med lækker flødeostecreme i stedet for den sædvanlige råcreme.
Sådan gør du:
  1. Bland druer og banan med citronsaft. Fordél salaten i 4 portionsskåle.
  2. Rør flødeosten med vaniljekorn og chokolade og smag til med flormelis.
  3. Fordél cremen på toppen af frugtsalaten.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri